Valgalane esindas Eestit üleilmsel foorumil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi karjääri- ja projektijuht Pille Olesk sai äsja kõrge rahvusvahelise tunnustuse osaliseks, pälvides tänukirja aktiivse tegevuse eest maailmahariduse edendamisel.
Valga gümnaasiumi karjääri- ja projektijuht Pille Olesk sai äsja kõrge rahvusvahelise tunnustuse osaliseks, pälvides tänukirja aktiivse tegevuse eest maailmahariduse edendamisel. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valgalane Pille Olesk sai rahvusvahelisel foorumil Stockholmis ühena vähestest eurooplastest tänukirja maailmahariduse edendamise eest.

Ettepaneku kutsuda foorumile just Valga gümnaasiumi karjääri- ja projektijuht Pille Olesk tegi välisministeeriumile Rootsi saatkond Tallinnas. Põhjus on lihtne: valgalase tegevus jätkusuutliku arengu teema tutvustamisel noorte seas on üle Eesti tähelepanu äratanud.

«Rootsi suursaatkonnast helistati augustis. Esialgu ehmatas mind, et kokku kutsutakse maailmahariduse edendajad üle ilma ja olen ainuke väljavalitu Eestist. Veidi järele mõeldes sain aru, et see on väga suur au taolisel üritusel Eestit esindada,» sõnas Olesk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles