Paluperalanna pürgib Eesti parimaks koolikokaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera põhikooli koka Leelo Reha sõnul tal kuulsaid eeskujusid pole, ent kokageen pärineb emalt, kes küll ei töötanud kokana, kuid kattis kodused sünnipäevalauad perfektselt kas või viiekümnele inimesele.
Palupera põhikooli koka Leelo Reha sõnul tal kuulsaid eeskujusid pole, ent kokageen pärineb emalt, kes küll ei töötanud kokana, kuid kattis kodused sünnipäevalauad perfektselt kas või viiekümnele inimesele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palupera põhikooli kokk Leelo Reha pääses saates „Eesti parim koolikokk“ kuue parima hulka ning jätkab võistlemist kõlava tiitli nimel.

Uues Eesti Televisiooni saatesarjas võistlevad 12 koolikokka üle Eesti. Esimeses kuues saates läheb igal korral vastamisi kaks kokka, kellest üks pääseb edasi stuudiovoorudesse.

Reedel eetris olnud sarja teises saates kindlustas endale edasipääsu Palupera naine Leelo Reha, kelle toidud kogusid 138 punkti 150st võimalikust ja kes sellega edestas 125 punkti saanud Tiia Kleini Paikuse põhikoolist. Saates tuli mõlemal valmistada boršisupp, kanalihast pearoog ning magustoiduks kissell. Kõigi kolme toidu puhul hindas žürii välimust, maitset, tooraineid ja töövõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles