Viimast päeva saab stipendiumile kandideerida

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikutalent 2015 stipendiaadid
Tulevikutalent 2015 stipendiaadid Foto: Maxima Eesti OÜ

Täna, 17. oktoobril on viimane päev avalduste esitamiseks andekate õpilaste stipendiumikonkursile «Tulevikutalent 2016». Kuni 1000 euro suuruseid stipendiume jagatakse teadus-, spordi-, kultuuri-  ja ettevõtlikkustalentidele.

Konkursil saavad ennast proovile panna andekad 5.–12. klasside õpilased, kel on täna viimane võimalus saata edasi oma motivatsioonikiri või -video, juhendaja soovitus, loetelu senistest säravaimatest saavutustest oma valdkonnas ja lisada juurde vanema volitus ning hinnete väljavõte.

Kandideerida saab konkursi kodulehel. Laekunud avaldused vaatavad üle oma alal tippu jõudnud tuntud žüriiliikmed: teadusvõistlussaate Rakett69 saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu, tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja Darja Saar ning näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Neljal möödunud konkursiaastal on tulevikutalendi tiitli saanud kolm valgamaalast. Üle-eelmise aasta konkursil sai rallisprindiga tegelev Karl Martin Volver esikoha sporditalendi kategoorias. Samal aastal pälvis valgamaalane Mare Vahtre teadustalendi kategoorias teise koha stipendiumi. 2011. aastal sai teise koha sporditalendi tiitli Artti Aigro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles