Kuum saunamaraton toimus külma ilma kiuste

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistkond Lambakesed
Võistkond Lambakesed Foto: Jaanika Kuusik/Valgamaalane

Osavõtuks nädalavahetusel Otepääl toimunud saunamaratonist registreeris 65 meeskonda, kellest 63 ka edukalt maratoni lõpetas. Arvuliselt oli osavõtjaid 208.

Parimaks pereks tunnistati perekond Pärnapuu. Üksiküritajadest peeti parimaks Otepää vallavanemat Andres Visnapuud. Meediaauhinna pälvis meeskond Reporter. Mitmed saunad panid välja ka oma auhinnad parimatele saunalistele.

Saunamaratonist osavõtjad tunnistasid omakorda parimaks Sokka Puhkekeskuse suitsusauna, mis oli ka ainus omataoline. Naisvõistkondadest olid parimad Vigased Nõiad, kes üldises arvestuses kolmanda koha pälvisid. Teise koha sai meeskond Purõja Peni ja esimese  saavutasid üldarvestuses võistkond Lambakesed.

Pühajärve Pubis ootas lõpetajaid toidulaud, mille eest oli hoolitsenud Otepää vald. Auhinnad panid parimatele saunalistele välja saunad ise, kes võistlustele end üles andsid.

Kokku oli nõus saunalisi vastu võtma kaheksateist Otepää ja selle ümbruskonna sauna. Saunalised kasutasid aktiivselt võimalust kümblustünnis ja jääaugus supelda, millega teeniti boonuspunkte.

Ühtlasi oli tegu üritusega, mis esindas Otepääd kui kultuurilinnade võrgustikku kuulujat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles