Märgi või magnetiga saab toetada Eesti piimatootjaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Joona Eesti piima“ rinnamärgid ja magnetid
“Joona Eesti piima“ rinnamärgid ja magnetid Foto: Maxima Eesti

Pühapäevasel rahvusvahelisel toidupäeval algas Maxima kauplustes «Joon Eesti piima» rinnamärkide ja külmikumagnetite müük. Iga märgi või magneti ostja toetab Eesti piimatootjate arengut.

Eesti põllumajandus-kaubanduskoda on teatanud Eesti piima sihtkapitali loomisest, et aidata kaasa Eestis piimatootmisega tegelevate talude ja ettevõtete jätkusuutlikule arengule nii kodu- kui välisturgudel.

«Väärtustades tarbijate eelistusi, oleme ka meie huvitatud sellest, et Eesti piima joodaks nii kodumaal kui mujal maailmas. Selleks, et kodumaiseid piimatootjaid toetada, pakume kõikidele Eesti inimestele võimalust soetada toetuseavaldusena rinnamärk või külmkapimagnet. Neid saab osta Tallinna suuremate Maxima kaupluste kassades ja e-Maximas ning lähipäevil kõikides meie kauplustes,» lausus Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Rinnamärgid ja külmkapimagnetid maksavad euro. Kogu nende müügist saadav tulu annetatakse vastavalt kokkuleppele põllumajandus-kaubanduskojaga SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi fondi juurde loodavale Eesti piima sihtkapitalile. Selle eesmärk on toetada Eesti piimatootjatele vajalike teadusuuringute, koolituste ja muude arendustegevuste läbiviimist.

Maxima kauplustes on müügil 21 erinevat piima, millest 98 protsenti on Eesti päritoluga. Toetamaks kodumaiseid piimatootjaid, on jaekett kutsunud üles püstitama oktoobris Eesti piimajoomise rekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles