Festivali artistid selguvad lähipäevil

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve kaldal toimus tänavu  esimene Retrobest.
Pühajärve kaldal toimus tänavu esimene Retrobest. Foto: ARDI TRUIJA/

Sel aastal esimest korda Pühajärve ääres aset leidnud suve suurimast ajastufestivalist ja stiilipeost Retrobest on saamas traditsioon.

Järgmise aasta Retrobesti teemapealkiri on «Hallo, Kosmos», mis tähendab korraldajate sõnul ulmeliselt häid artiste ja kosmilisi lavale tagasipöördumisi. Ajastufestivali artistid tehakse teatavaks lähipäevadel.

Korraldaja Tanel Sammu sõnul ei ole selle festivali eesmärk linnastumine, vaid hoopis looduslähedus ja sealse ilu hoidmine ning eksponeerimine. Ees on ootamas ka uuendused festivalialal. "Lisaks pealavale paneme rõhku rannaalal ja vaateratta mäel pakutavale programmile ning tegevustele. Laiendame festivalielamuse üle kogu imeilusa Pühajärve pargi,« lubas Samm.

Kõige esimest Retrobesti külastas kahe päeva jooksul üle 20 000 ajastufänni – see arv teeb üritusest suurima retrofestivali Baltikumis. Uuel aastal kestab Retrobest kolm päev ning korraldajate sõnul on oodata veel rohkem ajarändureid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles