Linnaelanikke häirib hulkuv lehm

Taavi Niittee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jalutas Valgas Räni pargis lehm, keda ei ole viimaste nädalate jooksul suutnud püüda ei politsei ega päästeamet. Loomade eest hoolitsev sulane ootab, et veterinaar lehma uinutaks.

Valga linna viimaseks lehmapidajaks kutsutud Galina Jantsikese loomadest on aastate jooksul mitmel korral kirjutatud. Kaks lehma, kelle pidamisest kõrges eas vanaproua linnavalitsuse ja veterinaarameti keelituste kiuste kuidagi loobuda ei kavatse, on mitmel korral ketist lahti pääsenud ja naaberaedades pahandust teinud.

Täna hommikul ilmus Räni pargi servas elava naisterahva Facebooki seinale pilt, kus üks Jantsikese lehmadest oli naise koduaias ööpimeduses õunu söömas. «Öösel ärkasin mingi kolina peale üles, vaatasin magamistoa aknast välja ja seal see lehm oli,» rääkis anonüümseks jääda sooviv naine, kes vaatamata ehmatusele siiski lehmaomanikuga tüli kiskuda ei tahaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles