Valgast pärit noormees pürib moeajakirja kaanestaariks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgast pärit Brandon Bogatšov osaleb ajakirja YU kaanestaari konkursil, kus siiani on võistlustules veel viis neidu ja kaks noormeest.
Valgast pärit Brandon Bogatšov osaleb ajakirja YU kaanestaari konkursil, kus siiani on võistlustules veel viis neidu ja kaks noormeest. Foto: Georg-Sander Männik

Valgast pärit Brandon Bogatšov on osalemas konkursil, mille võit tagab pääsu ajakirja YU kaanestaariks.

Praegu on käimas neljas hääletusvoor ja võistlustules veel seitse noort. Igal laupäeval langeb välja nädala jooksul kõige vähem hääli saanud osavõtja ning igal pühapäeval on uus fotosessioon. Võitja kuulutatakse välja 20. novembril ning ta pääseb ajakirja talvenumbri kaanele, mis ilmub 16. detsembril.

Valgast pärit Bogatšov, kes lõpetas siin põhikooli ja elab nüüd Tallinnas, ütles, et alustas modellindusega seoses YU kaanestaari konkursiga. Varem on ta käinud pildistamas fotograaf Kersti Niglase juures. «Juba siis pakkus see teema mulle huvi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles