Uues ilusalongis saab meigitoolilt otse kaamera ette astuda (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas tegutseb juba kuu aega Pargimaja salong, kus Kristina Bogatšov teeb inimesi kaunimaks ning jäädvustab nad soovi korral ka pildile.

Kuperjanovi tänaval, hotelli Metsis naabruses on valgalastele silma jäänud uue hingamise saanud maja, kus paikneb äsjaavatud fotostuudio ja ilusalong. Väike rõõmsavärviline maja on saanud uue ilme nii väljast kui seest. Külastajat ootavad majas heledates toonides kujundatud ja vanas stiilis mööbliga sisustatud hubased ruumid.

«Otsisime abikaasaga Valgas salongile sobilikku asukohta. Mulle meeldis kohe see maja, mis oli küll väga räsitud väljanägemisega, kuid heas asukohas ning minule nostalgilise tähendusega. Mu lapsepõlvekodu jääb paari maja kaugusele ning olen siin ümbruskonnas kasvanud, pargis ja sellegi maja ümbruses mänginud. Kuna enamik ilutegijaid on koondunud kesklinna, tundus see igati sobilik koht salongi avamiseks,» rääkis salongi perenaine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles