Põdrajahil naiste, kaamera ja diktofoniga

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga aju lõpus kogunevad jahilised, et muljeid vahetada. Raadio teel saadud teated tabatud põdrast levivad kulutulena.
Iga aju lõpus kogunevad jahilised, et muljeid vahetada. Raadio teel saadud teated tabatud põdrast levivad kulutulena. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval sai Taagepera metsades teoks naiste jaht – üritus, kus hoolimata kaheti mõistetavast nimest naised metsloomadele jahti pidasid. Koos naisküttidega saadeti metsa ka Valgamaalase esindus – tõsi küll, läbinisti mehine.

Nagu suuremate ürituste puhul ikka, läheme ka seekord lugu tegema kaheliikmelise meeskonnana – mina kui diktofoni ja küsimustega varustatud reporter ning fotoaparaati ühes ja seikluskaamerat teises käes hoidev toimetuse fotograaf Arvo Meeks.

Kuna ilmateade laupäevaks midagi ilusat ei lubanud, ilmume jahipäeva hommikul võimalikult soojas riietuses suursuguse Taagepera lossi ette, kus meie saabumise hetkel lõpeb parasjagu jahiseltskonnale ohutusreeglite ettelugemine. Kerge ehmatusega mõtlen, et see oli osa, mida oleksime pidanud ehk täies mahus kuulama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles