Algab kohalike omavalitsuste suurüritus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotell
Viru hotell Foto: Toomas Huik

Homme, 16. veebruaril algavad Tallinnas Hotell Viru konverentsikeskuses Linnade ja Valdade Päevad. Tegemist on kohalike omavalitsuste suurüritusega, mis seekord saab teoks juba seitsmendat korda.

Kahel päeval toimuval üritusel saab osaleda seminaridel, mida seekord on 14, ja kaasa mõelda aruteludes. Samuti osalevad üritusel stendide ja esitlustega omavalitsustega koostööst huvitatud ettevõtted, et tutvustada end, oma võimalusi, teenuseid ja tooteid.

Päevade pidulikul avamisel esinevad sõnavõtuga Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, regionaalminister Siim Valmar Kiisler ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Toimub ka parlamendierakondade valimisdebatt, kus osalevad Peep Aru Reformierakonnast, Jüri Ratas Keskerakonnast, Siim Valmar Kiisler Isamaa ja Res Publica poolt, Jaan Õunapuu Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast ning Jaanus Männik Rahvaliidu esindajana.

Ettekandeid saab kuulata nii Tallinna Tehnikaülikooli, Tartu Ülikooli kui ka Tallinna Ülikooli teaduritelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles