Fotod: Tõrvas kasvab helkuripuu

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkuripuu Tõrvas.
Helkuripuu Tõrvas. Foto: Facebook

Lionsi klubide üle-eestilisel heateopäeval, 26. oktoobril kutsusid LC Tõrva Mari naised külla Valga asenduskodu Kurepesa kasvandikud.

Koos matkati Tõrvas terviseradadel. Matka käigus mängisid lapsed dendropargis sõnaotsimismängu, Tantsumäel leidsid peidetud aarde ja Linnamäel vallutasid «kindlust». Koos tehti üles lõke, et vahepeal end soojendada, grillida viinereid ja vahukomme.

Matk jätkus Tõrva kesklinnas, kus tutvuti värskelt remonditud politseimajaga. Seal selgitasid politseinikud lastele helkurite kandmise vajadust ning näitasid ette, kuhu riiete külge peab helkuri kinnitama.

Matka lõpus kaunistasid Tõrva Marid koos lastega Sõpruse pargis helkuripuu, kuhu riputati heade toetajate annetusel üle 300 helkuri. Pimedal ajal saavad kohalikud inimesed, kellel vaja, neid sealt võtta, ja kellel üle, saab helkureid sinna juurde tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles