Baarides kakeldakse endiselt, kuid vähem kui 90ndatel

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baarikaklused saavad peamiselt alguse omavahel tuttavate inimeste tülist, mis joodud alkoholi ergutusel rusikavõitluseks kasvab.
Baarikaklused saavad peamiselt alguse omavahel tuttavate inimeste tülist, mis joodud alkoholi ergutusel rusikavõitluseks kasvab. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Meeleolukas õhtu baaris alkoholi ja muusika taustal võib pisitüli tõttu verise ninaga lõppeda. Samas on mõnegi Valgamaa peopaiga omaniku väitel olukord paranenud.

«Tänapäeval võib seda isegi iseloomustada sõnaga »rahulik«. Igatahes üheksakümnendate aastatega ei anna võrreldagi,» rääkis Otepääl asuva ja 1994. aastast tegutseva ööklubi Comeback omanik ja juhataja Siim Kalda. Tema hinnagul on baarikakluste arv viimastel aastatel teinud läbi suure languse ning nüüdseks tuleb neid ette haruharva.

Comeback, mida Kalda julges nimetada üheks Eesti vanimaks siiani tegutsevaks ööklubiks, palkab selle omaniku sõnul rahvarikkamatel üritustel viis-kuus turvatöötajat. «Jah, inimeste vahel, kes liiga palju alkoholi on tarvitanud, tuleb ikka sõnelusi ette, aga oleme meeskonnaga võtnud lähenemise õigel hetkel reageerida, et füüsilist kontakti ennetada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles