Otepää perefirma toodang kaunistab ka esindushooneid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perefirma loojad ja omanikud on Virve Parik, kes ka müügijuhi ametis on, ja juhatuse liige Elmo Parik.
Perefirma loojad ja omanikud on Virve Parik, kes ka müügijuhi ametis on, ja juhatuse liige Elmo Parik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Enamik inimesi küllap teab, millised näevad välja ripplaed ja metallist fassaadid, kuid paljud ei tea, et neid toodab Otepääl asuv AS Parmet, kes tegutsenud juba veerand sajandit.

Otepäält Tartu poole sõitjale paistab juba eemalt silma põneva fassaadiga uhke ja suursugune ehitis. «Tegutseme selles hoones 1995. aastast, mil endise Otepää sovhoosi masinate hoiuangaarist tootmishoone ehitasime. Endisest ehitisest on osaliselt alles ainult seinad,» alustas juhatuse liige Elmo Parik firma tutvustamist.

Etappide viisi on tootmishoonet laiendatud, 2008. aastal valmis büroo-osa. Tootmispinda on nüüdseks ligi 3000 ruutmeetrit. Varem tegutseti hoones, mis asus Pilkuse külas. Lisaks on firmal kontor Tallinnas, kus töötavad projektijuhid ja teine juhatuse liige, kes tegeleb ettevõtte äriarendusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles