Tulevikutalendiks kandideerib ka Valgamaa õppur

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikutalent 2015 stipendiaadid
Tulevikutalent 2015 stipendiaadid Foto: Maxima Eesti OÜ

Tänaseks on selgunud Maxima Eesti korraldatava Tulevikutalent 2016 konkursi finalistid. Iga kategooria võitjad tehakse teatavaks 6. novembril 2016 Tallinna Teletornis toimuval tunnustusüritusel.

Kuuendat korda toimuvale Tulevikutalendi konkursile laekus 307 taotlust 14 maakonna 5.–12. klasside õpilastelt. «Taotlusi hindasid teadusvõistlussaate Rakett69 saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu, tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja Darja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid,» selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Sporditalendi kategoorias jõudis kolme finalisti sekka ka Valgamaa õppur – Audentese spordigümnaasiumi Otepää filiaalis õppiv 16aastane maantee- ja maastikurattasõitja Markus Pajur. Lisaks talle on selles kategoorias finalistid tennisist Carol Plakk Audentese erakoolist ja kümnevõistleja Johannes Erm Tallinna Reaalkoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles