Valgamaalase reporter kandideerib preemiale

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Väikenurm
Marge Väikenurm Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Peatoimetajatest, ajakirjanikest ja meediaekspertidest koosnev Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žürii valis teisipäeval parima 2010. aastal ilmunud uudise, arvamuse ja olemusloo ning parima noore ajakirjaniku tiitli nominendid, võitjad tehakse teatavaks 4. märtsil.
 

2010. aasta parima noore ajakirjaniku tiitli nominendid on Äripäeva ajakirjaniku Katariina Krjutškova ning Eesti Ekspressis ilmunud loo autorite Piret Laksoni ja Laura Mallene kõrval ka Valgamaalase reporter Marge Väikenurm. Tiitlile kandideerib ta Valgamaalases 1. juulil ilmunud looga «Elu siin on nõnda kole, et isegi teatrit pole!». Noore ajakirjaniku kategoorias kandideeris 11 ajakirjanikku.

2010. aasta parima uudise nominendid on Kadri Ibrus Eesti Päevalehest; Kadri Jakobson Äripäevast ning Nils Niitra Postimehest. Žürii valis uudise nominendid välja 47 töö seast.

Parima arvamusloo nominendid on Aivar Hundimägi Äripäevast, Vahur Kersna Postimehes ja Andrus Saar Eesti Päevalehes ilmunud looga. Kategoorias esitati 61 tööd.

Parima olemusloo nominendid on Kadri Ibrus Eesti Päevalehes ilmunud looga, Tarmo Vahter ja Vallo Kruuser Eesti Ekspressis ilmunud looga ning Kirsti Vainküla Eesti Ekspressis ilmunud looga. Olemusloo nominendid valiti välja 77 töö seast.

Kõigi nelja kategooria võitjad avalikustatakse 4. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas toimuval aasta ajakirjandusauhindade tseremoonial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles