Mis ühele üleliigne, on teisele tihti väga vajalik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitsja ja koduhooldustöötaja Rita Pärnik on Otepääl oma südameasjaks võtnud olla vahendaja annetatud kraami pakkujatele ja tarbijatele. Tema meelest võiks selles vallas tegutsejaid palju rohkem olla, sest jagub nii annetajaid kui abivajajaid.
Naiskodukaitsja ja koduhooldustöötaja Rita Pärnik on Otepääl oma südameasjaks võtnud olla vahendaja annetatud kraami pakkujatele ja tarbijatele. Tema meelest võiks selles vallas tegutsejaid palju rohkem olla, sest jagub nii annetajaid kui abivajajaid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paljudel on panipaigad täis kasutatud, kuid terveid riideid või jalatseid, mida ise enam ei kanta. Lisaks on kodus ülearuseid nõusid, voodipesu, mööblit ja mänguasju. Kuhu neid saaks ära anda?

Paljude soov on seejuures üleliigsed riided või muu kraam lihtsalt ära anda, soovimata selle eest mingit tasu.

Üks, kes annetusi vastu võtab ja neid oma liikmetele laiali jagab, on MTÜ Valgamaa Lasterikaste Perede Ühing. Selle liikme Jane Juusi sõnul on nende ühing hea meelega nõus vastu võtma kõike, mis kasutuskõlblik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles