Veok põrutas sünnipäevalastiga sõiduautole otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 16 paiku juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Puka vallas Puka teeisti ja Kuigatsi teeristi vahel Prange küla lähistel.

Esialgsetel andmetel hakkas Tartu poolt Valga suunas liikunud Soome numbrimärgiga sõiduauto Audi A6 pidurdama, et keerata vasakule. Tema taga sõitnud Läti numbrimärgiga veok Volvo aga ei reageerinud manöövrile õigeaegselt ja sõitis Audile tagant sisse. Võib arvata, et rekkajuht ei hoidnud piisavat pikivahet.

Kokkupõrke tagajärjel sai sõiduauto pagasiruum tõsiselt muljuda. Õnnetuses keegi viga ei saanud, ka ei saanud kuigivõrd kannatada Audi pagasiruumis olnud toidukraam.

«Mul on homme 50 aasta juubel ja auto pagasikruum on peokraami täis. Hakkasin oma suvekodu teeotsast sisse keerama, et selle juurde sõita ning lastelapsed ka auto peale võtta ja tagasi Tartu sõita, kui pauk käis,» rääkis Audi roolis olnud Tiit, kes homme justkui topelt sünnipäeva pidada võib.

Sündmuspaigas oli mõnda aega häiritud ka liiklus, kuna tee oli autoosi täis. Tundus, et Audi omal jõul liikuma ei saanud.

Politsei selgitas sündmuskohal välja, et mõlemad juhid olid kained, omasid juhtimisõigust, olid kinnitatud turvavööga ning sõidukite rehvid vastasid nõuetele. Juhid said süü osas kokkuleppele ning pöörduvad edasi kindlustusse.

Teine liiklusõnnetus juhtus Valgamaal umbes kella 16 ajal, kui sõiduauto Audi A4 sõitis Jõhvi-Tartu-Valga maantee 205.km kilomeetril Õru vallas teelt välja. Politseile teadaolevalt olid sõidukil esiratta poldid halvasti kinnitatud, mistõttu lendas autol ratas alt, juht kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Selleski liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles