Joonistusvõistlus „Mina märkan!”. Mai: "Minu sõber vesi"

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaalase korraldatud joonistusvõistlusele «Mina märkan!» saabus ligi kakssada tööd. Võistlusel oli 14 teemat ja joonistusi jätkus neist igaühesse. Üks teema oli sel aastal eriline – palusime joonistada ka oma maakonnalehele jõulukaardi!

Juuresolevas galeriis on joonistused teemal "Minu sõber vesi"

Võistluse eesmärk on arendada laste loovust, tunnustada parimaid ideid ja õpetada märkama meid ümbritsevat igapäevaelu ehk ka sellise nurga alt, mille peale täiskasvanu ei pruugi tulla.

Valgamaalane tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Igal teemal valitakse välja võidutöö, mis jõuab Valgamaalase 2017. aasta kalendrisse. Neist korraldatakse ka näitus.

Kalendri saavad maakonnalehe tellijad, kellel on tellimus vormistatud 5. detsembri seisuga, kalendrit vabamüügist osta ei saa. Seega on veel võimalus tellimus vormistada ja enne jõule kena kingitus saada.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada Walcar OÜ, Metsatervenduse OÜ, Linnu Talu OÜ, EHA Metalli- ja Puidutooted, Valga Vesi AS, Atria AS, Laatre Piim AS, Valga Kutseõppekeskus, Valga Puu OÜ, Valga Linnavalitsus, Eesti Kaitseliidu Valgamaa malev, Tõrva Tarbijate Ühistu, Swedbank AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles