Säästumarket sulgeb uksed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Säästumarket sulgeb lähiajal ilmselt uksed.
Valga Säästumarket sulgeb lähiajal ilmselt uksed. Foto: Jüri Rüsülainen

Rimi teatas otsusest loobuda Säästumarketi nimest ja kontseptsioonist, alles jäävad Säästumarketi kauplused muudetakse Rimideks.

«Plaan on iga kuu neli kauplust ümber ehitada. Kui jääme selle plaaniga graafikusse, siis järgmise aasta lõpuks on kõikidest Säästumarketitest saanud Rimi kauplused,» ütles Rimi vastutustundliku ettevõtluse spetsialist Katrin Bats BNSile.

Need Säästumarketid, mis praegu Rimidega lähestikku asuvad, suletakse. «Praeguse seisuga sulgeme kaheksa kauplust,» ütles Bats. Ta kinnitas Valgamaalasele, et nende sekka kuulub ka ka Valga kauplus. "Sulgemine ootab ees ka Tallinna Marja, Tabasalu, Tartu, Jõhvi, Viljandi, Kuressaare ja Pärnu Papiniidu kauplusi."

Säästumarketi brändi kaotamisega loobub Rimi ka odavpoodide keti kontseptsioonist. Allesjäävad kauplused kujundatakse ümber mini-Rimideks, vahetub ja laieneb ka kaubasortiment.

Säästumarketi kodulehe andmetel on Eestis praegu 43 Säästumarketit, 10 nendest asub Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles