Valga Säästumarket sulgeb peagi uksed

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästumarket on esialgsete plaanide järgi avatud veel veidi üle poole aasta. Konkurendi kadumine on ilmselgelt vesi teiste Valga suurpoodide veskile.
Säästumarket on esialgsete plaanide järgi avatud veel veidi üle poole aasta. Konkurendi kadumine on ilmselgelt vesi teiste Valga suurpoodide veskile. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Rimi teatas otsusest loobuda Säästumarketitest. Kui enamik nendest muutub Mini-Rimideks, siis Valga Säästumarket on üks kaheksast kauplusest, mis uksed sulgeb.

Ettevõttel Rimi Food Eesti AS on plaan igal kuul neli kauplust ümber ehitada – nii oleks järgmise aasta lõpuks kõikidest Säästumarketitest saanud Rimi kauplused.

«Need, mis Rimiga lähestikku asuvad, suletakse – praegu on selliseid kaupluseid kaheksa,» ütles kaupluseketi esindaja Katrin Bats. Ta kinnitas, et nende sekka kuulub lisaks Tallinna Marja, Tabasalu, Tartu, Jõhvi, Viljandi, Kuressaare ja Pärnu Papiniidu kauplusele ka Valga turu rendipinnal asuv Säästumarket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles