Galerii: Hummulis tänati isasid kontsertaktusega

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevasel isadepäeva kontsertaktusel Hummuli rahvamajas said tunnustuse tublid isad ning hõbelusikad valla noored elanikud.

Tubli isa tunnustuse said Tarmo Põrk ja Andres Olesk. Hummuli vallavanem Enn Mihailov ütles, et Tarmo Põrk on väga hooliv, töökas ja tubli isa, kelle pere kaks poega, Tanel ja Venno, õpivad Hummuli põhikoolis. "Tema jaoks on pere alati esikohal. Ta on toeks ja nõuandjaks nii oma poegadele kui ka neljale täisealisele kasulapsele ning nende lastele. Abikaasa pille ja lapsed ütlevad Tarmo kohta järgmist: isa, kes on 100 protsenti pühendunud oma perele. Hummuli vallavalitsus ühineb arvamusega," lausus Mihailov.

Andres Olekskit tuntakse Hummulis Mihailovi sõnul eelkõige tubli ja aktiivse ettevõtjana, kelle kodu on tunnustatud kauni kodu tiitliga ning kes on võitnud nimekaid saevõistlusi ja Hummuli vallale tuntust toonud. Mihailov ütles, et Andres Oleski peres kasvavad kolm tublit poega: Indrek, Kristjan ja Kaarel. "Laste peamine hobi on juba lasteaiast saadik olnud jalgpall ja isa on seda huvitegevust igati toetanud. Sageli võib Andrest näha koos pere ja peretuttavatega rattamatkal RMK matkateel või suusatamas. Pere kinnitab, et isa on laste kõiki huvitegevusi ja selleks vajalikke vahendeid alati oluliseks pidanud," sõnas vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles