Sõitma hakkab bussiliin Tallinna sadamast Valka alkoholipoeni

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise piiripunkti parklas on viimasel ajal märgatud üha tihenevat kodumaiste numbrimärkidega autode liiklust. Alko1000 juhataja sõnul on laupäev neil eriti tegus, kuna erinevalt Eestist alustatakse Läti poolel alkoholimüüki juba kaheksa ajal hommikul.
Endise piiripunkti parklas on viimasel ajal märgatud üha tihenevat kodumaiste numbrimärkidega autode liiklust. Alko1000 juhataja sõnul on laupäev neil eriti tegus, kuna erinevalt Eestist alustatakse Läti poolel alkoholimüüki juba kaheksa ajal hommikul. Foto: Arvo Meeks

Raihan Group OÜ alustab alates laupäevast bussiliiniga Tallinna sadama D-terminalist Valka alkoholipoe Alko1000 juurde. «Esimene buss Tallinnast Alko1000ni stardib 19. novembril,» seisab ettevõtte kodulehel.

«See on tegelikult koostöös Alko1000 poe endaga, hetkel ei saagi seda täielikult kommenteerida. Loodame, et käivitub. Väljareklaamitud on, aga võib-olla muutub, ei ole meie taga see asi,» ütles Raihan Group juhatuse liige Hannes Lehtoja BNSile.

Pileteid saab osta kodulehelt, nende hind kõigub 45 eurost 55 euroni. Sõita on võimalik nii Iklasse kui Valka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles