Võitjad vääratasid vaid korra

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgne spordimees Mati Raudsepp on Valga linna meistriks mälumängus tulnud korduvalt.
Mitmekülgne spordimees Mati Raudsepp on Valga linna meistriks mälumängus tulnud korduvalt. Foto: Rein Leppik

Valga lahtised meistrivõistlused mälumängus paaridele leidsid tavapäraselt aset kahes osas. Kui varia-küsimuste eest kogusid parimad punkte üpris tagasihoidlikult, siis spordis vastasid võitjad valesti vaid ühe küsimuse.

Sellise saavutusega sai esmaspäeval Voorimehe Pubis hakkama võistkond Keeni, kuhu kuulusid Mati Raudsepp ja Ringo Saar. Hästi läks neil ka kuu aega varem peetud varia-voorus. Seal jäädi seitsme võistelnud paari seas kolmandaks. Selles voorus olid parimad Aira Varblane ja Andres Kornel.

Mati Raudsepp tõdes edukat esinemist kommenteerides, et küsimused sobisid hästi – eriti spordivoorus. «Oli ju teada ka, et pool sealsetest küsimustest puudutab Rio olümpiamänge. Seega teadsin valmistuda. Varia’s ei sobinud küsimused nii hästi – kahtlesime mitu korda kahe variandi vahel ja panime vale. Aga eks teised tahavad ka võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles