Pühapäevaks on sompus ilm kindlustatud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Säde park.
Valga Säde park. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ööl vastu pühapäeva liigub osatsüklon kiiresti üle Baltimaade kirdesse, päeval aga toob ulatusliku madalrõhuala kaguserv plussipoolse sompus ilma.

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel pilves ilm. Alates Lõuna-Eestist hakkab vihma ja lörtsi sadama ning mõnel pool tekib udu. Lääne-Eestis puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, Ida-Eestis kagu- ja lõunatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagu- ja lõunatuul 6-10, puhanguti kuni 14 m/s. Lainekõrgus on jäävabas vees 0,6-1,2 meetrit. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas, ent sajus halb. Sooja on 2-3 kraadi.

Pühapäeva hommikupoolikul on pilves ilm ning paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Pärastlõunal sadu lakkab ja pilvisus veidi hõreneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 6-10, puhanguti kuni 14 m/s. Lainekõrgus jäävabas vees on 0,6-1,2 meetrit. Ajuti sajab vihma ja lörtsi, pärastlõunal sadu lakkab. Nähtavus on mõõdukas, kuid sajus halb. Sooja on 2-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles