Viimast päeva saab küsida toetust lastele suunatud projektidele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EV100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa.
EV100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna, pühapäeval on viimane võimalus osaleda Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed projektikonkursil, mille raames jagatakse toetust muukeelsete laste ja noorte projektidele.

Tegevusteks võivad olla erinevad algatused, mis teevad noorte elu huvitavamaks ja rõõmsamaks ning on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale, teatas MISA pressiesindaja kolmapäeval BNS-ile.

"Kingitused Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks võivad olla väga eriilmelised - alates näitustest kuni jooksuvõistluste ja ühiste puudeistutamisteni välja. Oluline on see, et kingitus lähtub siirast soovist kujundada meie lastele ja noortele ilusamat tulevikku ning pakkuda neile paremaid eneseteostamise võimalusi. See on üks parimaid kingitusi, mida me saame teha Eesti juubeli puhul,“ sõnas EV100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa.

Projektitaotlusi Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks oodatakse noorteühendustelt, haridusasutustelt ja teistelt organisatsioonidelt, kellel on laste ning noortega tegelemise kogemus.

Taotlusi saab esitada tegevustele, mis toetavad Eestis elavate laste ja noorte liikumisharjumuste kujundamist, loovust ja nutikust ning on seotud loodusega. Projekte toetatakse pooles ulatuses kogu üldeelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles