Maailmas tuuritav ansambel annab aasta viimase kontserdi Tõrvas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons.
Ewert and The Two Dragons. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Sel kevadel Saku Suurhallis esimese areenikontserdi andnud akustilist indie-rock`i viljelev Eesti ansambel Ewert and The Two Dragons lõpetab aasta nelja kontserdiga Eestimaa väiksemates paikades: Haapsalus, Tartus, Türil, ja Tõrvas.

Kui kevadel andis kollektiiv võimsa kontserdi Saku Suurhallis rohkem kui 6000 inimesele, siis detsembris sõidab bänd lähemale nendele fännidele, kes pealinnast kaugemal. «Me ei ole kunagi esinenud Haapsalus ega Tõrvas, viimasest Tartu-kontserdist on samuti juba liiga kaua möödas,» rääkis bändi solist Ewert Sundja. «Ootame neid kontserte väga.»

Trummar Kristjan Kallas kinnitas, et suvest saadik on ansambli liikmed kirjutanud uut muusikat. «Alles eelmisel nädalal veetsime mõned päevad stuudios Renars Kaupersiga. Sügisel oli meil pisike sessioon ühe Saksa produtsendiga.»

Tema kinnitusel võtad ansambli liikmed bändi tegemist praegu natuke vabamalt, katsetades uusi suundi ja helisid. 

«Taasavastame iseendid selles bändis. Oleme mõneti olnud Tallinna-keskne, alles suvel jõudsime esmakordselt Kuressaarde ja see oli äärmiselt meeldiv kogemus. Hoolimata sellest, et esinemiskohad on ehk tavapärasest väiksemad, ei kavatse me teha hinnaalandust – toome kaasa oma produktsiooni, inimesed võivad oodata paaritunnist kontserti ning suure tõenäosusega ka mõnda uut lugu,» rääkis Kallas.

Tõrva-kontsert saab teoks pubis Juudas 18. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles