Maavalitsus hakkab koolitama poolt Eestimaad

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks osa koolitustest keskendub vanemaealistele inimestele e-teenuste ja nutiseadmetega töötamise õpetamisele. Pilt on illustratiivne.
Üks osa koolitustest keskendub vanemaealistele inimestele e-teenuste ja nutiseadmetega töötamise õpetamisele. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Madala haridustasemega inimesed kaheksas maakonnas hakkavad osalema keele- ja arvutikoolitustel, mida pakub Valga maavalitsus koostöös kolme kutseõppekeskusega.

Lõuna-Eesti ja Virumaal tööturul on palju madala konkurentsivõimega täiskasvanuid töötajaid. Täienduskoolitused peaksid kaasa aitama sellele, et inimesed saaksid tööturul hakkama ja oleksid valmis edaspidi end täiendama.

Valga maavalitsuse projekt «Võtmepädevuste arendamine Lõuna-Eestis ja Virumaal» pakub koolitusi Valga-, Põlva-, Võru-, Jõgeva-, Tartu-, Viljandi-, Lääne-Viru- ja Ida-Virumaal. Inimesi hakkavad koolitama Valgamaa kutseõppekeskus, Viljandi kutseõppekeskus ja Ida-Virumaa kutsehariduskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles