Ala põhikooli direktor kaotas töö

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala põhikooli direktor Ants Piirsalu oli otsuse tõttu nördinud ning kinnitas, et kuigi töötajate ja nende asendajate leidmisega on olnud raskusi, pole lapsed koolis hooleta jäänud. Ta ütles, et oleks soovinud koolis töötada vähemalt järgmise suveni, kuigi on juba sellest suvest vanaduspensioniealine.
Ala põhikooli direktor Ants Piirsalu oli otsuse tõttu nördinud ning kinnitas, et kuigi töötajate ja nende asendajate leidmisega on olnud raskusi, pole lapsed koolis hooleta jäänud. Ta ütles, et oleks soovinud koolis töötada vähemalt järgmise suveni, kuigi on juba sellest suvest vanaduspensioniealine. Foto: Arvo Meeks

Ala põhikooli direktor Ants Piirsalu kaotab tänasest töö, kuna vallavalitsus leidis kooli õpilaskodu juhtimises hulga puudusi.

Ala koolis tegutseb nii põhikool, lasteaed kui õpilaskodu. Õpilaskodu on sisuliselt internaatkool eri vanuses sotsiaalsetesse raskustesse sattunud lastele.

Helme vallavanem Tarmo Tamm ütles, et vallale laekus oktoobri alguses õpilaskodu juhtimisele etteheiteid sisaldanud järelepärimine. Seetõttu moodustas vald järelevalvekomisjoni, kuhu kuulusid esimehena vallavanem ning lisaks vallasekretär Tiina Õunpuu, vallavalitsuse sotsiaalnõunik Anne Kalme, vallavolikogu esimees Ave Visor ja volikogu sotsiaalkomisjoni esimees Maija Pallon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles