Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Restoranid valmistuvad aastalõpupidudeks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kõige parem on ikka siis, kui jõulupraad ahjus kärssama ei lähe.
Kõige parem on ikka siis, kui jõulupraad ahjus kärssama ei lähe. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühadeaeg muudab Valgamaa toitlustusasutuste elu kiireks: mõnigi töökollektiiv ja sõpruskond on oma aastalõpu- ja jõulupeoks saali broneerinud juba detsembri algusse.

Valga hotelli Metsis administraatori Kati Kmito sõnul on nende restoran detsembriks juba üsna tihedalt hõivatud, kuid vabu aegu veel leiab.

«Üldjuhul on detsember alati selline, kus asutused töötajatele jõulupidusid teevad ja pidulikumaid õhtusööke korraldavad ja nii katame esimesed jõululauad juba kuu alguses. Esimesed jõululaudade ajad lepiti kokku juba mitu kuud tagasi,» rääkis Kmito. Ta lisas, et seega on ka firmasid, kes aastalõpule rahulikult vastu lähevad.

Märksõnad

Tagasi üles