Heategijad aitasid seekord Puka peret

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavapärane kaos, mis lõpukaadrite filmimise ajaks kui võluväel kadunud – jääb vaid tehtud töö ilu.
Tavapärane kaos, mis lõpukaadrite filmimise ajaks kui võluväel kadunud – jääb vaid tehtud töö ilu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kodutunde meeskond veetis möödunud nädala Pukas Ääre tänava neljatoalises korteris, kuhu mõne päeva jooksul sai veetud tuliuus elektrijuhtmestik ja ehitati valmis uus nägus vannituba.

Kolmekorruselise, ilmselt 1980. aastate tüüpprojekti järgi ehitatud maja teise korruse korteris oli möödunud nädala neljapäeva lõuna paiku tööjärg parajasti sealmaal, et uuendatud oli terve korteri elektrisüsteem ja elektrik nokitses kilbi kallal veel viimased ühendusi teha. Vannituba oli ilmet võtmas. Tundus, et päevake veel ja tehtud saab seegi majapidamine.

Keset parajat remondikaost käis ka saate «Kodutunne» salvestamine. «Teeme ära! Duubel kaks: eile oli nii ja täna naa!» utsitas energiline saatejuht Signe Lahtein võttemeeskonda tagant ja võttis sisse koha elektrikilbi kõrval. Elektrikud, kes just äsja olid viimased otsad ühendanud, katsetasid tulemust. «Paistab, et töötab. Õnneks läks õigesti,» kõlas elektrike mustavõitu käibehuumor kaamera ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles