Vabatahtlik töö toob Tõrva noormehele aumärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtliku töö eest saab homme aumärgi Tõrva noormees Karl Kirt, kes on veendunud, et vabatahtlikku tööd tuleb teha õhinaga ja pühendunult. Tegemisi ja ettevõtmisi, kus ta käed külge lööb, annab üles lugeda.
Vabatahtliku töö eest saab homme aumärgi Tõrva noormees Karl Kirt, kes on veendunud, et vabatahtlikku tööd tuleb teha õhinaga ja pühendunult. Tegemisi ja ettevõtmisi, kus ta käed külge lööb, annab üles lugeda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrvalane Karl Kirt saab riikliku aumärgi tegevuste eest Tõrva noortevolikogus, noorte liidus ja kohalikus raadios. Vabatahtlikku tööd on ta teinud lapsest peale.

«Olin parasjagu Tõrva lasteraamatukogus, kui tuli telefonikõne. Üllatus oli suur, kui Eha Paas MTÜst Kodukant teatas, et olen tunnustuse saanud. Olin muidugi ka väga õnnelik, et keegi oli võtnud vaevaks mind tunnustuskonkursile esitada,» rääkis Kirt.

Tema enda kinnitusel on see üks suurimaid äramärkimisi senise elu jooksul. «Läheb ühte ritta Tõrva gümnaasiumi aasta õpilase tiitliga, mis oli samuti väga suur tunnustus tehtud vabatahtlikule tööle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles