Kooli endisest õppurist on saanud õpetaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid tagasi ei olevat Annely Laks ennast õpetajaametis kuidagi ette kujutanud. Nüüd on ta kutseõppekeskuses ametis müügikorraldajana ja samas ka õpetajana.
Aastaid tagasi ei olevat Annely Laks ennast õpetajaametis kuidagi ette kujutanud. Nüüd on ta kutseõppekeskuses ametis müügikorraldajana ja samas ka õpetajana. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sekretäriks õppinud Annely Laks on uue põlvkonna õpetaja, kes õpetamise kõrval jätkab pidevalt ka iseenda harimist. Sel õppeaastal alustas ta õpinguid Tartu kutsehariduskeskuses müügiesindaja erialal.

Neli aastat tagasi töötuks jäädes sai Annely Laks töötukassa kaudu võimaluse ennast täiendada Valgamaa kutseõppekeskuses täiskasvanute kokaõppes. «Koolieksami tegin ära, kuid riikliku eksami sooritamiseks jäi julgusest puudu,» sõnas Laks. Pärast kursuse läbimist jäi ta veel mõneks ajaks töötuna koju, kuid siis kandideeris kutsekooli kohvikusse müüja-klienditeenindaja ametisse.

«See oli 2013. aasta sügisel. Kuna olin kokaõpingute ajal olnud suurköögis praktikal, olin köögipoole tegemistega kursis ja julgesin ennast kohvikusse tööle pakkuda. Osutusin valituks,» meenutas Laks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles