Kõlavad kõik suurvõistluse teise poolfinaali laulud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas sirgunud ja koolihariduse omandanud Jürgen Urbanikule on muusika ja helikeel eneseväljendusvorm, sisemise põlemise väljund. Nüüd osaleb ta ka Eesti Laulu karussellil.
Valgas sirgunud ja koolihariduse omandanud Jürgen Urbanikule on muusika ja helikeel eneseväljendusvorm, sisemise põlemise väljund. Nüüd osaleb ta ka Eesti Laulu karussellil. Foto: Erakogu

Homme stardib veebilehel eestilaul.ee taas maratonsaade. Selgub, kuidas kõlavad kõik Eesti Laul 2017 teises poolfinaalis osalevad laulud.

Nagu möödunud nädalal, avalikustatakse kella 10st igal täistunnil juhuslikus järjekorras poolfinaali pääsenud laul, millele järgneb intervjuu artistiga. Veebisaadet juhivad Mai Palling ja Piret Järvis.

Põhjust toimuvat jälgida on ka nendel Valgamaa inimestel, keda see karussell muidu külmaks jätab. Põhjuse annab kollektiivi Alvistar Funk Association kuuluv Jürgen Urbanik, kes üles kasvanud Valgas ja teinud nüüdseks koostööd muusikutega mitmelt mandrilt. Ka nende võistluslugu avalikustatakse homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles