Hašišiveo uurimine jätkub

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toll tabas suure koguse hašišit.
Toll tabas suure koguse hašišit. Foto: Maksu- ja tolliamet

Uurimine kaks kuud tagasi Valgas kinni peetud suure koguse hašiši veo asjaolude suhtes jätkub, kinnitas Valgamaalasele riigiprokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas.

«See kriminaalasi on endiselt kohtueelses menetluses. Uusi kahtlustatavaid lisandunud ei ole ning kaks kinnipeetud isikut viibivad ka täna vahi all,» ütles Kallas eile. Narkootikumide veos on kahtlustatavatena kinni peetud 1989. aastal sündinud mees ja 1988. aastal sündinud naine. Mõlemad on Eesti kodanikud.

Maksu- ja tolliameti (MTA) narkotalituse ametnikud pidasid 7. oktoobri öösel Valgas kinni Lätist Eestisse saabunud sõiduauto, mille kontrollimisel leiti sõidukisse spetsiaalselt ehitatud peidikust 80 pakki narkootilise ainega. Pakendites oli kokku 77 kilogrammist hašišit. Toona avaldas prokuratuuri esindaja arvamust, et tõenäoliselt oli kraam mõeldud edasiveoks Venemaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles