Pisikeste kunstnike tööd jõudsid Valgamaalase kalendrisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viieaastase Polina Kritševski joonistus valiti parimaks teemal «Minu mänguväljak». Tänukirja andis tüdrukule üle Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha.
Viieaastase Polina Kritševski joonistus valiti parimaks teemal «Minu mänguväljak». Tänukirja andis tüdrukule üle Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase joonistusvõistlusele «Mina märkan!» saabus sel aastal maakonna lasteaedadest 166 tööd. Võistlusel oli 13 teemat ja joonistusi jätkus igaühesse.

Esmaspäeva õhtupoolikul olid Swedbanki Valga kontorisse tunnustusüritusele kutsutud lapsed, kelle tööd olid ajalehe koostööpartnerid parimateks olid valinud, samuti nende vanemad ja õpetajad. Kohal olid ka koostööpartnerid. Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha tänas ja tunnustas tublimaid joonistajaid.

5aastane Jürgen Mõistus joonistas võistlusele kaks pilti: ühel oli teemaks vesi ja teisel kotkas. «Mulle väga meeldib joonistada ja meisterdada. Lasteaias on ka tore, seal saab teiste lastega mängida,» kinnitas Jürgen, kes tundis rõõmu saadud tunnustuse ja kinkide üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles