Uued piirded jätavad hokivarustuse terveks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomest saabunud poordid ja neile kinnitatud võrgud on paigaldatud. Nüüd läheb vaja veel külma ilma.
Soomest saabunud poordid ja neile kinnitatud võrgud on paigaldatud. Nüüd läheb vaja veel külma ilma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Soo tänava jääväljaku uued piirded võimaldavad seal varasemast mugavamalt hokit mängida. Tegelikult vajaks kogu väljak uuendamist, ent raha selleks pole.

Spordirajatist ääristavad piirded ehk poordid saabusid kolmapäeval väljakule kasutatatuna Soome firmalt Icepro. Neid hakati paigaldama neljapäeval ja nüüdseks on seinad ning nendel asuvad pealtvaatajaid kaitsvad metallvõrgud püsti.

Väljak on peamiselt kasutuses jäähokimängimise kohana ning varasemad puidust poordid polnud hokientusiastist linnavolikogu liikme Vladimir Baranovi sõnul mänguks sobilikud. Uued on paksust vineerist ning kaetud plastikuga. «Kui kutsuda siia võistkonnad, kes tulevad oma varustusega, mis maksab tuhandeid eurosid, ta lõhub varustuse ära – trahvid on suuremad kui väljak ise maksma võib minna,» kirjeldas ta varasemat olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles