Õpilased kogusid loomade varjupaigale raha

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevasel Lüllemäe põhikooli jõululaadal panid õpilased pead kokku ning korraldasid Valga varjupaigale annetuste kogumiseks heategevusliku loterii. Täna anti kogutud raha ja annetatud tekid varjupaigale üle.

Lüllemäe õpilasesinduse koordinaatori Merli Meresaare sõnul korraldasid mõned üksikud õpilased ka eelmisel aastal pisikese heategevusürituse varjupaiga nimel, kuid nii suur heategevuslik loterii toimus esmakordselt. «Eelnevalt kogusid õpilased loterii jaoks erinevaid asju – käsitööd, toidukraami, helkureid, küünlaid, riideid – ning piletite müügis kogunes viimaks 162 eurot,» rääkis Meresaar.

Mitu inimest loteriis osales, koordinaator täpselt välja tuua ei osanud, kuid märkis, et vähemalt üks jõululaada müügis osalenud õpilastest olevat kogu oma tulu loteriipiletitele kulutanud. Lisaks rahale anti varjupaiga töötajale Jana Juhkamile üle ühe Lüllemäe kooliõpetaja annetatud tekid, millest saavad varjupaiga kassidele ja koertele soojad asemed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles