Valga kool teenis välja teise koha

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. detsembri tunnustusüritusel osalenud
20. detsembri tunnustusüritusel osalenud Foto: Terje Lepp / MISA

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA) jagas eile, 20. detsembril Riigikogu konverentsisaalis autasusid 2016. aasta kodanikupäeva e-viktoriini edukamatele sooritajatele ning esseekonkursi «Eesti Vabariigi 100. sünnipäev – kas olen külaline või sünnipäevalaps?» auhinnatud tööde autoritele. Kokku tunnustati 33 õpilast, 8 õpetajat ja 27 kooli.

MISA kodanikuhariduse valdkonnajuhi Toivo Siku sõnul said selle aasta esseekonkursi kirjutajad asetada end rolli, kus nad end tänases Eestis näevad.

«Neljandik esseekonkursil osalejatest nägi end sünnipäevalapsena – põhjendades valikut sellega, et Eesti kodanikuna ei saa nad teisiti end ette kujutadagi. Suurem jagu noori soovis jääda aga külaliseks, kes tunneb Eesti Vabariigi juubelil heameelt ning uhkust riigi saavutuste üle,» tutvustas Sikk noorte mõtteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles