Lahtipääsenud koer kimbutab nii naabrit kui omanikke

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Taai Niittee/Valgamaalane

Valgamaalasega võttis ühendust Tõlliste valla elanik, kes on hädas naabertalust pärit hulkuva koeraga, kes ähvardab nii mehele kui tema hooldajale hambad säärde lüüa. Ka koera omanikud on loomalt hammustada saanud.

Tõlliste vallas, Väljakülas elava Uno sõnul algas kõik umbes kuu aja eest, kui tema õuel hakkas käima suur ja agressiivse hoiakuga naabrimehe koer. Kuna Uno on ühest silmast pime ning ka teise nägemine kiita ei ole, takistas mööda tema hoovi luusiv, urisev ja hambaid näitav koer mehel isegi välikäimla külastamist.

Oma nägemispuude tõttu ei ole üksinda elav Uno võimeline ka poes toidukraami järel käima. Selles osas on teda siiani aidanud üks lahke naistuttav, kes tema majast poole kilomeetri kaugusel asuvast bussipeatusest mehele jalgsi süüa toob. Pidevalt ümbruskonnas hulkuv ja kuri koer olevat aga nüüdseks ka Uno viimase abistaja ära hirmutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles