Jäätunud tee põhjustas sõidukite kokkupõrke

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut enam kui tund peale avariid, oli õnnetuspaigas näha vaid kokkupõrkes teepeenrale lennanud autodetaile.
Pisut enam kui tund peale avariid, oli õnnetuspaigas näha vaid kokkupõrkes teepeenrale lennanud autodetaile. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Täna kella 13.35 ajal juhtus Valgamaal Põdrala vallas Pori küla servas liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku sõiduautod Audi ja Saab. Liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud.

"Sõiduautot Saab juhtinud mees liikus Helme suunas, kuid kaotas lauges paremkurvis libedal teel auto üle kontrolli, sattus külglibisemisel vastassuunavööndisse ning põrkas seal kokku vastu tulnud Audiga," rääkis politsei ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk, kelle sõnul olevat sündmuskohal töötanud politseinik sõiduteed võrrelnud jäätunud Emajõega ehk teisisõnu oli tee väga libe.

Sõidukite rehvid vastasid nõuetele ning kõigi eelduste kohaselt kandsid õnnetuses osalenud ka turvavöösid, mis päästis nad vigastustest. Lisaks autojuhtidele reisis Audis kaasa alaealine tüdruk. Autojuhid said omavahel õnnetuse üksikasjades kokkuleppele ning pöörduvad varalise kahju hüvitamiseks oma kindlustusseltsi poole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles