Auhinnad jagunesid viie piltniku vahel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Looklev pühajärv"
"Looklev pühajärv" Foto: Timo Arbeiter

Otepää vallavalitsus korraldas tänavu Otepää 900 aasta juubeli puhul Otepää linna ja valda kajastava foto- ja videokonkursi «Otepää 900». Konkursi peapreemia sai Timo Arbeiter.

Konkursi eesmärk oli jäädvustada juubeliaasta üritusi ja tutvustada Otepäö piirkonda läbi siinsete inimeste, ürituste, looduse, vaatamisväärsuste ja huvitavate kohtade. Võisteldi kahes kategoorias: parimad vaated ja parimad ürituste kajastused, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Nii fotode kui videote valdkondade võitjad sai auhinnaks seikluskaamera, lisaks sellele anti välja eriauhindu ja valiti internetihääletuse teel rahva lemmik.

Võitjad selgitas välja vallavalitsuse moodustatud žürii. Konkursile laekus kokku neli videot ja 36 fotot.

«Huvitav oli vaadata Otepääd läbi kellegi teise silmade,» sõnas vallavanem Kalev Laul. «Laekunud tööde hulgas oli hulganisti head materjali, mida saab edaspidi kasutada Otepääga seotud meediakajastustes.»

VÕITJAD

«Parimad vaated» – «Looklev Pühajärv», autor Timo Arbeiter

«Parimad ürituse kajastused» – «Viimane pingutus», Timo Arbeiter

Parim video – «Noorte jalgpalliturniir Otepää Cup», Priit Lehismets

Rahvahääletuse lemmik – «Püüa pilvi, sa ulatud nendeni», Ilmo Tamm

Eripreemia – «Pühajärve Sõjatamm tuledes», Paul Poderat

Ergutusauhind – «Otepää pärlid suveõhtuil», Anna-Liisa Kärson

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles