Linnajuhid tänasid jõulumeeleolu loojaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval tervitasid saabunud uue aasta puhul kultuurikeskusesse kohaletulnud valgalasi linnapea ja volikogu esimees. Tänati eraisikuid ja firmasid, kes kodulinna jõulumeeleolu tõid ning aastavahetuse saluudi korraldamist toetasid.

Valga linnapea Kalev Härk ja linnavolikogu esimees Ivar Unt andsid üle tänukirja ning meene linnakodanikele ja lasteaia esindajale, kes aktiivselt osalesid linnavalitsuse väljakuulutatud jõulukaunistuste konkursil ning aitasid kaasa linnaruumis pühademeeleolu loomisele.

Tänu pälvisid Võru 106 elavad Magda Kõivik ja Kaimo Hellamaa, kes olid oma koduõuele kujundanud jõuluvana kodu. Esile tõsteti veel aadressil Kuperjanovi 101g elavat perekonda, Oksana ja Maksim  Dobrovolskit, kes kasutasid kujunduses tähelepanu äratanud laservalgust, ning lasteaia Pääsuke kollektiivi, kes olid ruumidesse loonud jõulumeeleolu, mis paistis majast väljapoolegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles