Olulised otsused jäid vastu võtmata

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohaletuleku ja mahaistumise vaev oli ainus, mis Puka vallavolikogu liikmetele reedesel istungil osaks sai. Otsuseid ei sündinud. Pildil volikogu liikmed Anu Uint (vasakult), Kalle Põldmägi, Juhan Matsar ja Helgi Pung.
Kohaletuleku ja mahaistumise vaev oli ainus, mis Puka vallavolikogu liikmetele reedesel istungil osaks sai. Otsuseid ei sündinud. Pildil volikogu liikmed Anu Uint (vasakult), Kalle Põldmägi, Juhan Matsar ja Helgi Pung. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallavolikogu hääletas erakorralisel istungil maha haldusreformi pakilisi teemasid puudutava päevakorra, mistõttu kestis istung vaid mõne minuti.

Vaid neli volinikku oli eelnõude arutamise poolt, kuus oli vastu, erapooletu neis tähtsates küsimustes oli üks.

Kaalumata jäi ettepanek jätkata läbirääkimisi Elva suunal ning arutamata Soontaga küla soov liituda Helme vallaga. Päevakorras oli ka Aakre piirkonna pöördumine, milles palutakse leida võimalus liita osa Puka valla külasid Rõngu vallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles