Ajateenistust alustab ligi 400 noort

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellelgi korral algab maakonna noorte teekond ajateenistusse Valgast Pikalt tänavalt.
Sellelgi korral algab maakonna noorte teekond ajateenistusse Valgast Pikalt tänavalt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui esialgsete plaanide järgi pidi Valgamaalt sel nädalal ajateenistusse minema viis kutsealust noormeest ja mitte ühtki neidu, siis täpsustatud andmetel alustas maakonnast ajateenistust kokku 6 poissi, täpsustas KRA avalike suhete nõunik Anne Osvet.

Üleriigiliselt alustab valdav osa kutsealustest väljaõpet 1. jalaväebrigaadi üksustes, kuid noori suunatakse teenima ka 2. jalaväebrigaadi ning mereväkke. Valgamaalt ajateenistusse asujate valdav teenistuskoht on KRA pressiesindaja sõnul aga hoopis õhutõrjepataljon. Valgast ajateenistust alustanud kuus poissi läksid Õhutõrjepataljoni ja Tagalapataljoni, kinnitas Osvet.

Buss viib Valgamaalt ajateenistusse minevad noormehed aega teenima homme kell 9. Nagu viimastel aastatel tavaks saanud, saab see teoks isamaalise kasvatuse püsiekspositsiooni territooriumilt Valgas Pikal tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles