Osalejaterohke Euroopa saunamaraton tuleb taas

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saunamaratonil võistlejaid ootavad nii klassikalised kui tünnisaunad ning sobiva ilma korral ka muidugi traditsioonilised jääaugud.
Saunamaratonil võistlejaid ootavad nii klassikalised kui tünnisaunad ning sobiva ilma korral ka muidugi traditsioonilised jääaugud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaheksas Euroopa saunamaraton leiab Otepääl aset juba vähem kui kuu pärast. Seekord peavad aga osalejad arvestama paari muudatusega.

Ülipopulaarseks saanud sportlikule üritusele, kus neljaliikmelised võistkonnad nii Eestist kui välismaalt peavad läbima erinäolistest saunadest koosneva võistlusraja, antakse start 4. veebruari keskpäeval Kääriku spordikeskusest. Üle kahekümne sauna läbimiseks on võistlejatel aega kuni kella poole kuueni õhtul.

Erinevalt eelmistest aastatest, kus paremusjärjestus selgitati välja võistlusraja aegade põhjal, selgub tänavune saunasõprade esikolmik loosi teel. Näiteks esimene koht loositakse välja esimese kümne kiirema võistlejate vahel, teine koht teise kümne kiirema vahel ja nii edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles