Kitsikuses lastele saab tervisetooteid annetada

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tee head" kampaania patroon Allar Levandi, Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla ja BENU Apteekide jaemüügidirektor Kaidi Kelt.
"Tee head" kampaania patroon Allar Levandi, Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla ja BENU Apteekide jaemüügidirektor Kaidi Kelt. Foto: PR / Hamburg & Partnerid

Heategevusfondi Dharma ja BENU apteekide koostöös saab laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegis vajalikke vahendeid, Valgamaal on selliseid apteeke kokku kolm.

«Eestis on kahjuks jätkuvalt tuhandeid lapsi, kelle perede majanduslik olukord ei võimalda sageli isegi igapäevast täisväärtuslikku toitu osta, rääkimata kasvava organismi tervise seisukohalt vajalikest toodetest,» ütles Sihtasutuse Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla.

«Dharma tugiisikute ja BENU Apteegi koostöös oleme detsembris ja jaanuari alguses kogunud enam kui 160 apteegis üle Eesti heade inimeste annetusi, et anda elementaarse koduapteegi näol anda oma panuse enam kui 600 kitsikuses elava lapsele tervise edendamisse.»

Valga maakonnas on apteeke, kust on võimalik soetada 7. jaanuarini «Tee head» märgisega kampaaniatooteid, kokku kolm: Valga Piiri apteegis, Tõrva Keskapteegis ja Otepääl Konsumi kaubanduskeskuse apteegis.

Kitsikuses peredele mõeldud tervisetooted sisaldavad tooteid alates immuunsussüsteemi tõstvatest vahenditest kuni muu koduapteegiks vajalikuga, nagu näiteks külmasiirupid, raviteed, plaastrid ja haavahooldusvahendid.

«Majanduslik kitsikus ei võimalda sageli puudustkannatavatel peredel lubada endale tervisetooteid ega kahjuks tihti ka elementaarseid koduapteegi esmatarbevahendeid,» ütles BENU apteekide jaemüügijuht Kaidi Kelt. «Seetõttu koostasime terviseasjatundjate ja apteekrite soovituste põhjal valiku toodetest, mis vajalikud just lastele ja nende peredele.»

Kogutud annetused toimetatakse pärast 7. jaanuari hiljuti 15. tegutsemisaastat tähistanud heategevusfondi Dharma maakondlike tugiisikute abiga abivajajateni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles