Sündis uus Reformierakonna piirkonnaorganisatsioon

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue piirkonna juht Eero Viisu
Uue piirkonna juht Eero Viisu Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile kogunesid Reformierakonna Tõrva linna, Helme, Hummuli ja Põdrala valla piirkondade liikmed, et moodustada uus erakonna Tõrva piirkond.

2017. aastal toimub haldusjaotuse muutus, mille kohaselt moodustub Tõrva linnast, Helme vallast, Hummuli vallast ja Põdrala vallast ühinemise käigus uus omavalitsus Tõrva vald. Sellega seoses otsustasid erakonna nimetatud piirkondade liikmed moodustada uue Tõrva valla piirkondliku organisatsiooni, mis kattub uue tekkiva omavalitsuse haldusterritooriumiga, selgitas Reformierakonna Valgamaa arendusjuht Harry Mägi.

Piirkonna esimeheks valiti salajasel hääletusel Eero Viisu ja juhatusse kaheksa liiget, kus on esindatud kõik senised piirkonnad.

Uues moodustatud Tõrva piirkonnas on 158 Reformierakonna liiget.  Uus juhatus otsustas lähemal ajal kokku tulla, et oma tööplaani arutada, peamiseks eesmärgiks on saavutada sügisel toimuvatel kohalikel omavalitsuse valimistel võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles