Meistrivõistlustel jagus medalikohti Valgamaalegi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariel Merlii Pulles koduradadel võistlemas
Mariel Merlii Pulles koduradadel võistlemas Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetus oli maakonna noortele suusasportlastele töine. Mammaste tervisespordikeskuses korraldatud Eesti noorte meistrivõistlustelt murdmaasuusatamises toodi koju neli medalit, neist kaks kuldset.

Laupäeval selgitati meistritiitlid välja klassikatehnika sprindirajal. Suurepärase võistluse tegi siin N20 võistlusklassis võistelnud Karupesa Teami suusataja Mariel Merlii Pulles, kes krooniti oma vanuseklassi Eesti meistriks. Korraliku võistluse tegi ka Teiloora Ojaste, saavutades N18 klassis kolmanda koha. N16 võistlusklassis aga pidi Marit Maribel Pulles leppima viienda kohaga.

Noormeestest oli suusarajal kõige kiirem Steve Vahi, saavutades M16 klassis neljanda koha. Albert Unn lõpetas võistluse kaheksandana, Ivar Všivtsev saavutas 20., Samuel Tämm 47. ja Edvin Tämm 48. koha. M18 vanuseklassis oli Karupesa Teami suusatajatest sprindirajal kõige kiirem Mart Všivtsev, saavutades viienda koha. Bret-Gregor Maidre lõpetas võistluse 13. ning Egert Lepiksaar 17. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles