Valga õpetaja põnevad tunnid on äratanud tähelepanu üle Eesti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli õpetaja Tiina Lall kasutab kehalise kasvatuse tundides erinevaid nutirakendusi, mille tulemusena on muutunud tunnid lastele huvitavamaks ning õpetajagi töö lihtsamaks. Tema õppemeetodid on pälvinud üleriigilist tähelepanu.
Valga põhikooli õpetaja Tiina Lall kasutab kehalise kasvatuse tundides erinevaid nutirakendusi, mille tulemusena on muutunud tunnid lastele huvitavamaks ning õpetajagi töö lihtsamaks. Tema õppemeetodid on pälvinud üleriigilist tähelepanu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli õpetaja Tiina Lalli kehalise kasvatuse tunnid, kus ta nutirakendusi kasutab, on äratanud tähelepanu üle Eesti. Hiljuti käis ta oma metoodikat tutvustamas vabariiklikul konverentsil ning ETVs.

«Kasutan kehalise kasvatuse tundides nutirakendust Sports Tracker, mis võimaldab mõõta ja näha läbitud kilomeetreid, raja läbimise kiirust ja keskmist kiirust, kalorite hulka ning läbitud marsruuti. Kehalise kasvatuse õpetajale on taolisest rakendusest palju abi, kuna on võimalik lihtsal moel kontrollida õpilase tegevust, ilma et õpetaja peaks ise rada koos lapsega läbima,» rääkis klassiõpetaja Lall.

Tema sõnul on see ideaalne abimees näiteks metsas korraldatavatel krossijooksudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles